Niculina Stoican Petrica Mitu Stoian

IJAC MUSIC PRODUCTIONCasa de discuri Ijac Music Production s-a nascut din dorinta d. Niculina Stoican Constantin Enceanu Petrica Mitu Stoian colaj cu cele mai frumoase melodii folclorice de dans și voie bunăNiculinaStoican PetricaMituSt.


Pin On Romanian Yugo Music

Niculina Stoican si Petrica Mîțu Stoian A naibii de ibovnicaproducator.

Niculina stoican petrica mitu stoian. Petrica Mitu Stoian muzica populara live sarbe hora colaj live. 2 days agoCum se apără Niculina Stoican. Petrică Mîțu Stoian cunoscutul interpret de muzică populară a murit la spitalul din Reșița.

Niculina Stoican s-a dezis de afirmațiile făcute de Doru Gusman. Dupa cinci ani de relatie idilica Lucia Lazar mama Alinei Puscas si Gheorghe Turda si-au spus adio anul trecut in primavara dupa care au inceput sa. Cei doi zeci de ani au cântat împreună.

Cu ani în urmă au fost apreciaţi iar cele două albume scoase împreună s-au bucurat de un real succes. Nici sufletul nu-mi mai calcă la Maria Tănase. Femeia susține că dacă nu s-ar fi dus la clinica respectivă fratele ei ar mai fi trăit la momentul actual.

În plus ea a. Colegii de la Ansamblul Folcloric Maria Tănase din Craiova familia și apropiații au fost alături de acesta. Aceste vorbe au ajuns și la urechile Niculinei Stoican.

2 days agoNiculina Stoican este acuzată de fostul impresar al lui Petrică Mîțu Stoian Doru Gusman că l-ar fi supărat cumplit pe artist ea fiind văzută și motivul pentru care acesta s-ar fi retras din ansamblul popular pe care l-a ridicat în ultimii 14 ani Ansamblul Folcloric Maria Tănase din Craiova. 20 hours agoCe a făcut Niculina Stoican la înmormântarea lui Petrică Mîțu Stoian. Petrica Mitu Stoian muzica populara live sarbe hora colaj live Contact.

Între timp sora artistului s-a decis să discute despre ce s-a întâmplat cu adevărat între cei doi. Niculina Stoican îngenuncheată de durere după moartea lui Petrică Mîțu Stoian La fel ca și Constantin Enceanu cel cu care a cântat atâtea melodii de-a lungul timpului Niculina Stoican se declară îngenuncheată de durerea pierdurii bunului ei prieten. Ce a făcut și cum s-a afișat Niculina Stoican la înmormântarea lui Petrică Mîțu Stoian.

Doru Guşman impresarul regretatului artist spune că trupul neînsufleţit al artistului nu trebuia dus la Ansamblul Maria Tănase din Craiova de unde el a plecat supărat. Cum a apărut Niculina Stoican la înmormântarea lui Petrică Mâțu Stoian. Niculina Stoican from contact-preturi-artistiro Petrică mâțu stoian a pus întotdeauna muzica pe primul loc fiind unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți de folclor de la noi din țară.

Multe s-au spus despre relația pe care Petrică Mâțu Stoian o avea cu Niculina Stoican. Aceste vorbe au ajuns și la urechile Niculinei Stoican. La scurt timp după moartea lui Petrică Mîțu Stoian impresarul lui Doru Gușman a făcut o serie de declarații controveresate.

Written By clara Sunday 7 November 2021 Add Comment Edit. 17 hours agoDupă ce a aflat că Petrică Mîțu Stoian s-a stins din viață Niculina Stoican și-a exprimat sentimentele de regret pe pagina sa oficială de Facebook. Ea alături de alți colegi de breaslă l-au condus pe artist pe ultimul drum.

Înainte de a fi înmormântat sicriul cu trupul artistului a fost. Postarea respectivă a stârnit o serie de reacții din cauză că în trecut Niculina Stoican. Shop for vinyl cds and more from petrică mâțu stoian at the discogs marketplace.

Petrica Matu Stoian Biografie Casatorit - Image Mag. 2 days agoCâteva acuzații dure i-au fost aduse cântăreței Niculina Stoican după moartea colegului ei de breaslă Petrică Mîțu Stoian. Artistul s-a stins din viață la 61 de ani după ce a ajuns în stare critică la Terapie Intensivă.

El a mărturisit că Petrică Mîțu Stoian era terorizat de colega lui de breaslă motiv pentru care a părăsit Ansamblul Folcloric Maria Tănase unde Niculina Stoian a devenit manager. În plus ea a. Niculina Stoican a făcut un gest emoționant la înmormântarea lui Petrică Mîțu Stoian după ce impresarul lui i-a adus acuzații grave.

A susținut că Petrică Mîțu Stoian nu s-ar fi pensionat din cauza ei ci că avea vârsta de pensionare. Conform primelor informații cântărețul a suferit complicații în urma unui tratament post Covid pe care l-ar fi urmat. 18 hours agoPetrică Mâțu Stoian a fost condus pe ultimul drum.

27102021 ce afacere are petrică mâțu stoian. Iată cum a fost surprinsă Niculina Stoican la înmormântarea lui Petrică Mîțu Stoian după scandalul uriaș care a apărut după moartea artistului 0 Share Facebook Twitter Google ReddIt WhatsApp Pinterest E-mail. 27102021 ce afacere are petrică mâțu stoian.

Impresarul solistului a susținut că acesta nu se înțelegea cu vedeta ba chiar că s-ar fi pensionat din cauza ei. Cântăreața le-a infirmat spunând că nimic nu ar fi adevărat. Totul s-a născut la acea vreme la sugestia celui care.

Petrica matu stoian biografie casatorit. Petrica Matu Stoian Niculina Stoican si Petrica Matu Stoian - O mustata rasucita. Extrem de afectată de moartea artistului Maria Tarchila a făcut primele declarații.

Doru Gusman interpretul cântărețului a precizat faptul că Mâțu Stoian a părăsit Ansamblul din cauza Niculinei Stoican. Cum se apără Niculina Stoican. Niculina Stoican a fost responsabilă pentru pregătirea inmormantarii dar un scandal mai vechi nu i-au lăsat pe apropiați să își ia rămas bun de la artist.

Cântăreața de muzică populară a fost implicată în. Lucia Lazar se afiseaza cu Petrica Matu WOWBiz. Tristețea n-o să-mi mai treacă niciodată au fost câteva dintre cuvintele din mesajul său emoționant.

Niculina stoican vazuta facand asta chiar in ziua inmormantarii lui petrica matu stoian Dupa ce Doru Gusman impresarul lui Petrica Matu Stoian a facut acuzatii la adresa Niculinei Stoican cum ca aceasta l-a umilit si i-a facut viata grea artista a facut un gest surprinzator chiar in ziua inmormantarii regretatului artist. Cântăreața le-a infirmat spunând că nimic nu ar fi adevărat. A susținut că Petrică Mîțu Stoian nu s-ar fi pensionat din cauza ei ci că avea vârsta de pensionare.

17 hours agoAdevărul despre relația dintre Petrică Mîțu Stoian și Niculina Stoican.


Niculina Stoican Si Petrica Mitu Stoian Vezi Mai Nana Vad Si Eu Nana Sis


Nicolae Gribincea și Ansamblul Etnofolcloric Plăieșii La Omul Care Mi I Drag Youtube Youtube Concert Music


Pin On Fashion Mix


Petrica Mitu Stoian Si Niculina Stoican Geaba Beau Geaba Mananc Beau Sis Talk Show


Niculina Stoican Constantin Enceanu Petrica Mitu Stoian Cele Mai Frumoase Melodii Long Sleeve Blouse Women Long Sleeve


Mihai Teacă Vedeta Populara Tvr1 Youtube Youtube Music Teac


Niculina Stoican Si Petrica Mitu Stoian Cine I Pe La Poarta Lina Youtube Incoming Call Screenshot Romania Incoming Call


Pin On Muzica Preferata


Mihai Teacă Au Plecat ţiganii Mei Vedetapopulară Youtube Cantăreți Youtube Muzică


Petrica Matu Stoian Si Niculina Stoican Ce Mi O Fost Mai Drag Pe Lume Youtube Youtube Music


Pin On Rokken


Petrica Matu Stoian Si Niculina Stoican Ce Mi O Fost Mai Drag Pe Lume Youtube Youtube Music

Previous
Next Post »